Book your interactive 360 degree video. One or several 360° videos from your property. Our 360-videos can be integrated directly into your website or Facebook - Contact: +43 1 214 42 92 or via email: office@360-grad-video.com. Watch 360 Videos on mobiles - click here (pls use your YouTube APP to watch our 360 Videos).

Ne ofrojmë interaktive 360 ° zgjidhje për faqen tuaj te internetit ose Facebook. Ynë 360 ° videove mali mund të jetë fleksibile dhe të lehtë për të bashkangjitur makina, aeroplanë, motorrë, anije, Segway apo automjete të tjera.

360 News | 360 degree video technology | 360 video | example 360 video | showroom >>

Ne ofrojmë interaktive 360 ° zgjidhje për faqen tuaj te internetit ose Facebook. Ynë 360 ° videove mali mund të jetë fleksibile dhe të lehtë për të bashkangjitur makina, aeroplanë, motorrë, anije, Segway apo automjete të tjera.

360 shkallë videos janë për të treguar një mënyrë të re videos janë jo vetëm në një drejtim, por përdoruesi mund të lëvizin edhe në video shtënë tashmë apo film duke përdorur butonin e majtë të miut presion. Si shembull të bëjmë një ndeshje futbolli kur tani kamera jonë është e montuar të drejtë në mes të fushës, kështu që lojtari mund të shikoni se ku ai dëshiron, kur ai vetëm dëshiron për të parë se çfarë portier, ai valëzim mbrapa dhe të shohim se çfarë e bën këtë. Ose në qoftë se ai dëshiron për të parë deri në se dielli po ndriçon, ose në qoftë se ka re - mund të jetë i lumtur edhe kështu shikohet. 360 videos shkallë të bëjë të mundur.

360 videos shkallë për të gjitha industritë dhe shërbimeve, ju lutemi na kontaktoni për projektin tuaj. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar, ju 360 shkallë Video Ekipit

Zurück

Navigate the 360° video in any direction with mouse or arrow keys.

The loading speed can be slower as it depending on the computing performance of the pc
and the internet connection. Thank you for your understanding.

Please use the YouTube APP, or the chrome / firefox browser - to get the experience.


Ibiza Boat Party

 

360 Grad Video Alessandro Dimas