Book your interactive 360 degree video. One or several 360° videos from your property. Our 360-videos can be integrated directly into your website or Facebook - Contact: +43 1 214 42 92 or via email: office@360-grad-video.com. Watch 360 Videos on mobiles - click here (pls use your YouTube APP to watch our 360 Videos).

Máte záujem o túto technológiu. Chcete si vytvoriť 360 ° videa, potom ste úplne v poriadku s nami.

360 News | 360 degree video technology | 360 video | example 360 video | showroom >>

Virtuálna realita rovnako ako Augmented Reality je možné prostredníctvom 360 študijných videí. S pomocou VR okuliare nový svet zábavy je k dispozícii, a my sa teraz môžu priniesť a ako dobre užívateľom žasnúť.

Obsah, ako sú filmy alebo 360 stupňov videa môže byť prakticky preskúmané o hlavu pohybuje. VR okuliare sa používa na ovládanie a umožňuje riadenie s nízkou latenciou. Tieto okuliare VR majú vysokú opotrebeniu a jednoduché použitie. Či už sa jedná o "hotové" okuliare s monitorom vrátane software / počítača. alebo dokonca čisto len "kryt" pre mobilné telefóny sú miesta, kde si jednoducho zastrčiť telefón a vytvára pocit priestoru plastových okuliarov, ktorá rozdeľuje vľavo / vpravo oko a so špeciálnymi šošovkami. Senzory v telefóne identifikovať tendencie, a tak kontrolovať 360 stupňov videa.

Máte záujem o túto technológiu. Chcete si vytvoriť 360 ° videa, potom ste úplne v poriadku s nami. Vyrábame 360 ​​stupňov video obsahu pre VR okuliare. Ste vítaní zobraziť 360 videá priamo na Facebook alebo YouTube, aby sa tieto prístupné pre užívateľov.

Zurück

Navigate the 360° video in any direction with mouse or arrow keys.

The loading speed can be slower as it depending on the computing performance of the pc
and the internet connection. Thank you for your understanding.

Please use the YouTube APP, or the chrome / firefox browser - to get the experience.


Ibiza Boat Party

 

360 Grad Video Alessandro Dimas