Book your interactive 360 degree video. One or several 360° videos from your property. Our 360-videos can be integrated directly into your website or Facebook - Contact: +43 1 214 42 92 or via email: office@360-grad-video.com. Watch 360 Videos on mobiles - click here (pls use your YouTube APP to watch our 360 Videos).

DJI Phantom Vision 2 přichází na evropský trh . Nejvyšší úroveň model pro drones - létání nadšence , stejně jako uživatelé ze scény Aero / letecké fotografování.

360 News | 360 degree video technology | 360 video | example 360 video | showroom >>

DJI Phantom Vision 2 přichází na evropský trh . Nejvyšší úroveň model pro drones - létání nadšence , stejně jako uživatelé ze scény Aero / letecké fotografování. Ideální pro soukromé účely , připraven k použití - díky z kamery instalované na spodní kompatibilní s iPhone , video se začne přenášet iPhone.

Vždycky jsem byl přítel ready-made řešení , kompletní řešení z jednoho zdroje. Jeden z nich bude samozřejmě říci , že pokud si vše sami montážní díly a profesionální použití je kvalita získaných Foto a video nahrávek bude lepší. Ano , může to být pravda, ale za jakou cenu . Zde získáte okamžitě spouštěcí zařízení, které je testován , funguje a je provozován pro laika . Díky moderní technologii , zkušenosti a Knoh Jak DJI vytáhne vylepšenou verzi starého DJI Phantom I Drone . Současný model (DJI phantom vize 2 ) se nachází přímo na 14MPx fotoaparátem na palubě dálkové APP nabíječka , co všechno je potřeba pro její vyhlídkový let . Všechny bavit se s ním , by datum vydání pro Evropu být listopadu 2013 plánuje prodejní cena € 1099.
Dále bych se chtěl podělit , že Dronenflug povinná hlášením, jakož i podrobnosti se zeptat na Austro Control . Stejně tak by mělypojišťovny mají být přijata. Toto letadlo je v důsledku nesprávné manipulace , nepředvídatelných vnějších vlivů nebo cokoliv pád, narazil do auta , někdo zraněn, atd. - zvažte prosím tento před nákupem . Je to podle mého názoru není hračka.

 

 

 

 

Zurück

Navigate the 360° video in any direction with mouse or arrow keys.

The loading speed can be slower as it depending on the computing performance of the pc
and the internet connection. Thank you for your understanding.

Please use the YouTube APP, or the chrome / firefox browser - to get the experience.


Ibiza Boat Party

 

360 Grad Video Alessandro Dimas