Book your interactive 360 degree video. One or several 360° videos from your property. Our 360-videos can be integrated directly into your website or Facebook - Contact: +43 1 214 42 92 or via email: office@360-grad-video.com. Watch 360 Videos on mobiles - click here (pls use your YouTube APP to watch our 360 Videos).

A DJI Phantom Vision 2 jön az európai piacra . A felső szintű modell herék - repülés szerelmeseinek, valamint a felhasználók a jelenet a Aero / légi fotózás

360 News | 360 degree video technology | 360 video | example 360 video | showroom >>

A DJI Phantom Vision 2 jön az európai piacra . A felső szintű modell herék - repülés szerelmeseinek, valamint a felhasználók a jelenet a Aero / légi fotózás . Ideális magáncélú használatra kész - hála a kamera telepítve alsó kompatibilis az iPhone , a videó indul át iPhone.

Én mindig is a barátja a kész megoldások , teljes körű megoldást egy kézből . Az egyik természetesen azt mondják , hogy ha mindent magad szerelési alkatrészek és professzionális felhasználásra a minősége a visszanyert fénykép és videó felvételek jobb lesz. Igen , ez igaz lehet , de milyen áron . Itt kap egy azonnal indítható eszköz , amely tesztelt , működik, és működik egy laikus számára . Hála a modern technológia, a tapasztalat és a Knoh Hogyan DJI elővesz egy továbbfejlesztett változata a régi DJI Phantom I Drone . A jelenlegi modell ( DJI fantom látás 2 ) közvetlenül található egy 14MP kamera beépített távoli APP Charger , minden, ami szükséges a festői repülés . Minden szórakozni vele , megjelenési dátuma Európa legyen november 2013 , a tervezett eladási ár 1099 € .
Ezen kívül szeretném megosztani , hogy a Dronenflug is közölni , részlet érdeklődött Austro Control . Hasonlóképpen, biztosítást kell kötni . Ez a repülőgép a helytelen kezelés , előre nem látható külső befolyásoktól vagy bármi baleset, összeomlik egy autó , hogy valaki megsérül, stb - kérjük, fontolja meg a vásárlás előtt . Ez véleményem szerint nem játékszer.

 

 

 

Zurück

Navigate the 360° video in any direction with mouse or arrow keys.

The loading speed can be slower as it depending on the computing performance of the pc
and the internet connection. Thank you for your understanding.

Please use the YouTube APP, or the chrome / firefox browser - to get the experience.


Ibiza Boat Party

 

360 Grad Video Alessandro Dimas